maar wij hebben beet!

Expertise

Wij zijn heer en meester in ons werkproces. Door onze sterke vacatureteksten, creatieve en tech savvy zoekopdrachten en persoonlijke benadering van kandidaten is onze response ratio op wervingssites bovengemiddeld. Misschien vissen we allemaal in dezelfde vijver, maar wij halen unieke resultaten boven water!

Onze expertise ligt bij medior, senior en directieposities in de vakgebieden: sales, marketing, finance, inkoop, project-, productie- en procesmanagement. Onze klantenkring bestaat vooral uit MKB bedrijven, waarbij we specialiseren in de sectoren handel en industrie.

Ons inlevingsvermogen in de wederzijdse behoefte van werkgever en werknemer maakt dat we waardevolle, duurzame arbeidsrelaties kunnen realiseren.

DIENSTVERLENING

Onze dienstverlening omvat werving & selectie, de bemiddeling van ZZP’ers, detachering en uitzenden. Per opdracht kan vorm waarin er wordt samengewerkt vrijelijk worden bepaald.

Werkwijze

Onze aanpak is integraal; van totstandbrenging van een actueel en treffend functieprofiel, naar vacature marketing en het behartigen van reacties, tot grondige voorselectie en complete kandidaat profilering.

Wij werven een overzichtelijke periode exclusief. Altijd op basis van no-cure-no-pay.  

assessments

Wij zijn gecertificeerd om wetenschappelijk onderbouwde assessments af te kunnen nemen. Deze een adaptieve online vragenlijst is afgeleid van het Big 5 model en heeft de meest betrouwbare testtheorie: IRS (Item Response Theorie).

Binnen een half uur ontstaat een helder rapport met een uiterst nauwkeurig beeld van de persoonlijkheid én een meting van maatwerk geselecteerde competenties. Dit assessment is uit te breiden met een 360 graden feedback module.

Verder praten over recruitment?