Dit zijn onze actuele vacatures:

 • Fiscaal medewerker

  Vanuit deze operationele rol als fiscaal medewerker bij PoortEijk verwerk jij zelfstandig de aangiftes inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting voor de zakelijke klanten van PoortEijk, PoortEijk medisch en Enwijdoenderest. Daarbij signaleer jij ook fiscale kansen, of risico’s voor de klanten. Je bespreekt dit intern met de relatiebeheerder. Je zet de aangifte ter accordering klaar in de portal. Soms heb je klantcontact om iets op te vragen. De ene aangifte is eenvoudig, de andere meer complex. Jij vindt het lekker dat er altijd genoeg te doen is en je jouw werkdagen en tijden zelf in kan delen.

  32-40
  uur
  Leusden
 • Financieel administratief medewerker

  Als Finance & Administration Executive heb je een divers en uitdagend takenpakket in het hart van het bedrijf. Samen met jouw 2 directe collega’s ben je verantwoordelijk voor de juiste en tijdige verwerking van de financiële en administratieve processen van de verschillende BV’s.

  24-32
  uur
  Driebergen-Rijsenburg
 • Financieel administratief medewerker

  Jij bent een echte ‘doener’ met passie voor cijfers en administratie. Als financieel administratief medewerker bij Costo Intralogics werk je in een gezellig team van 4 financieel professionals. Hierbinnen ben jij hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de debiteuren- en crediteurenadministratie.

  24-32
  uur
  Gorinchem
 • Projectcontroller

  Als financieel projectcontroller balanceer jij op het spanningsveld tussen administratie en analyse. Je bent als enige andere financial de rechterhand van de CFO in een kleine, internationale projectorganisatie. Dit maakt jouw rol veelzijdige, autonoom, uitdagend en verantwoordelijk!

  32-40
  uur
  Utrecht
 • Medewerker Finance & crediteuren

  In deze afwisselende en verantwoordelijke rol ondersteun je de manager bij de rapportages en maandafsluiting. Ook valt het crediteurenproces volledig onder jouw beheer. Samen met 3 directe collega’s zijn jullie het aanspreekpunt voor financiële vragen van andere afdelingen.

  28-32
  uur
  Amersrfoort
 • Logistiek administratief medewerker automotive

  Hyundai Witteberg levert auto’s zowel per stuk, als in grotere aantallen; de fleetsales aan bedrijven en aan leasemaatschappijen. Dit brengt veel logistieke en administratieve werkzaamheden met zich mee. Ook in de showroom en met betrekking tot de verkoop zijn er allerlei hand- en spandiensten waarbij jij als spin-in-het-web ondersteuning biedt.

  40
  uur
  De Meern
 • Teamleider Werkplaats

  Als Teamlead Werkplaats zorg je ervoor dat het productieproces soepel verloopt, vanaf het ontvangen en controleren van inkomende goederen tot en met het regelen van transport om ervoor te zorgen dat de systemen op tijd bij de klant worden geleverd.

  40
  uur
  Gorinchem
 • (Int.) Salesmanager Intralogistiek

  As a Business Developer Logistics (International) at Costo Intralogics, you explore new markets for sustaina-ble and comprehensive automation solutions in the field of logistics. You will establish strategic external rela-tionships and act as a sparring partner for your network, assisting them with their growth and automation plans. Internally, you will be the driving force behind intensive collaboration.

  32-40
  uur
  Hybride

Werkwijze

Wij willen waardevol samenwerken. Daarmee bedoelen we dat jij onze volledige aandacht krijgt wanneer we jou bemiddelen. We achterhalen jouw kwaliteiten en drijfveren en matchen dit met werkomgeving en rol waarin jij het beste tot je recht komt. We nemen hiervoor graag de tijd in een persoonlijk gesprek.

We schetsen een zo volledig en eerlijk mogelijk beeld van de werkomgeving en functie van jouw interesse. Ook letten we erop dat de arbeidsvoorwaarden aansluiten bij jouw verwachtingen. Daarbij behartigen we jouw belangen en denken we met je mee. We blijven altijd open over welke (on)mogelijkheden wij zien en wat je van ons mag verwachten!

dienstverlening

Wij bemiddelen voornamelijk vaste banen op medior, senior en directieniveau in de vakgebieden sales, marketing, inkoop, finance, project- proces en productiemanagement.

Als er tijdelijke opdracht vacant zijn, dan lees je dit achter de functietitel in het vacatureoverzicht. Die opdrachten vervullen we via een uitzend- of detacheringsovereenkomst. Of met jou als ZZP’er.

Wij werken veelal voor het MKB. Voor de sectoren handel en industrie hebben wij een warm hart, maar ons bedrijvennetwerk reikt ook daarbuiten. Als we voor jou op zoek gaan, dan doen we dit zowel binnen- als buiten onze vaste klantenkring. Dat biedt perspectief!

Sollicitatietraining

Als je behoefte hebt aan een goede voorbereiding, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij helpen jou graag in de voorbereiding op jouw sollicitatie(s). Tenslotte is het opstellen, of bijwerken van jouw cv en het voeren van sollicitatiegesprekken voor jou geen dagelijkse kost, maar voor ons wel. Kom je via ons in procedure, dan lift je gratis mee op onze kennis en ervaring. Zo ga jij goed beslagen ten ijs!

Ik wil in het kandidatenbestand!