het team

Dominique

Dominique

In 2007 heb ik Doen Werft opgericht, na de nodige ervaring te hebben opgedaan in commerciële rollen binnen de uitzendbranche. Ik wist destijds dat ik met- en voor mensen wilde blijven werken, maar ik was ervan overtuigd dat ik meer kwaliteit kon leveren voor zowel werknemer als werkgever als ik mijn eigen visie op dit vak zou volgen. Daarbij staat kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop. Daarin is door de jaren heen niets veranderd! Wel ben ik mij in de loop der verder blijven ontwikkelen. Ik ben gediplomeerd trainer en coach, met een achtergrond in NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren, mastercertificatie) en Deep Democracy (level 3 certificatie). Ook ben ik gediplomeerd bedrijfskundige. Ik zet mijn brede kennis en ervaring in voor waardevolle samenwerkingen, met aandacht en verdieping op zowel de ‘harde’, als de ‘zachte’ kant!

Soraya

soraya

Ik ben een senior recruiter met een passie voor het menselijk aspect in mijn werk en een scherp oog voor commerciële kansen! Door mijn trackrecord in sales en recruitment, ben ik expert in het maken van de juiste match tussen talent en organisatie. Ik geniet ervan om die puzzel tussen vraag en aanbod op te lossen en ben gefascineerd door wat mensen intrinsiek drijft. Mijn kracht is goed luisteren, doorvragen en eerlijk adviseren. Ik laat graag win/win situaties ontstaan. Ontzorgen zit in mijn DNA. Een eigenschap die zowel mijn privéleven kenmerkt als de kern vormt van mijn professionele aanpak. Ik kijk uit naar een persoonlijke ontmoeting en ontdek graag welke meerwaarde wij elkaar kunnen bieden. Ik open graag deuren naar succesvolle samenwerking!

!Font Awesome Pro 6.5.1 by @fontawesome – https://fontawesome.com License – https://fontawesome.com/license (Commercial License) Copyright 2024 Fonticons, Inc.

word jij onze nieuwe collega?

missie

Wij willen waardevolle samenwerkingen tussen organisaties en medewerkers realiseren. Als werkgevers en werknemers hun waarde kennen en benutten, dan kan waardevol samenwerken ontstaan. Daarom stellen we altijd open, doortastend, invoelend en analytisch vragen.

Voor ons is waardevol samenwerken holistisch. Het is méér dan samen doelen en resultaten bereiken. Het is ook de match tussen organisatiecultuur en persoonlijke waarden. De waardering voor de wederzijds geleverde bijdrage. En het plezier en gemak waarmee er samengewerkt kan worden.

Als zodanig is waardevol samenwerken de basis voor bevlogenheid en betrokkenheid. Dit vormt de voedingsbodem voor langdurige arbeidsrelaties. Daaraan willen wij bijdragen. Dat is wat er van samenwerking met ons mag worden verwacht.        

werken bij ons

Spreekt onze missie jou aan en wil je een waardevol teamlid worden? Op dit moment hebben we geen vacatures, maar in de (nabije) toekomst gaan wij op zoek naar een parttime senior recruiter. Als jouw wensen en mogelijkheden bij die rol aansluiten, dan mag je ons zeker alvast een bericht sturen!

mvo

Maatschappelijke instellingen en stichtingen mogen bij ons rekenen op een gereduceerd tarief voor onze dienstverlening.